Resultats de la cerca bàsica: 202

Diccionaris terminològics
21. cava brut natural
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cava que conté com a màxim tres grams de sucre per litre de manera natural, és a dir, no afegit. [...]
22. cava de maduració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Espai natural amb unes condicions de temperatura i humitat que afavoreixen la maduració adequada de cada tipus de formatge. [...]
23. vena cava inferior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
(la de major calibre del cos) Origen, ilíaques primitives, a nivell del disc intervertebral entre L4-L5; trajecte, ascendent, seguint el costat dret de la columna, travessa el diafragma, es dirigeix cap amunt i cap endins, fins a la cara inferior de l'aurícula dreta; acabament, aurícula dreta. [...]
24. vena cava inferior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
25. vena cava inferior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
26. vena cava superior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
27. vena cava superior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Origen, troncs venosos braquiocefàlics, a nivell del primer cartílag costal dret; trajecte, de la part posterior de l'estern, passant per davant del pedicle pulmonar dret, fins l'aurícula dreta; acabament, aurícula dreta. [...]
28. vena cava superior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
29. vieira amb cava, cirera i kirsch
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
30. anomalia de vena cava
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
Pàgines  3 / 21 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>